Вівторок, 16.04.2024, 21:48
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Правознавство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Ми працюєм уже :
Block title
Block content
Головна » 2010 » Лютий » 14
У Шевченківському районі Києва відкрили перший у столиці навчальний заклад для людей похилого віку під назвою Університет третього віку.

У новому навчальному закладі зможуть отримати освіту всі бажаючі пенсіонери.

Як повідомили у Шевченківській райраді в Києві, університет створено на базі Територіального центру N2. Він має ректора, статут, емблему та гімн. Зараз у вузі здобувають освіту понад 60 студентів, і їх кількість планують збільшувати.

В університеті налічується сім факультетів: правознавство, філологічний, літературно-художній, факультет здорового способу життя, краєзнавчий, хорового співу та національного танцю, декоративно-прикладного мистецтва.

Також готується до відкриття факультет інформаційних технологій, де навчатимуть навичкам користування комп'ютером, Інтернетом, факсом, ксероксом, мобільним телефоном та іншою сучасною технікою.

Передбачається, що вести лекції та семінари будуть викладачі Національного університету ім. Тараса Шевченка та Києво-Моги ... Читати далі »

Переглядів: 2245 | Додав: SENATOR | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Деяка частина земляків ще й до сьогоднішнього дня живе політичними пристрастями, люди продовжують перейматися проблемою справедливо чи ні пройшли вибори, яка коаліція в парламенті буде утворена. «Наведе Юля порядок!» - говорять одні, «Розвалить вона все, що не довалила», - стверджують інші, вважаючи, що альтернативи сьогоднішньому Прем’єру Януковича немає.
Цікаво спостерігати за такими людьми, в житті яких віртуальний телевізійно-газетно-інтернетний світ взяв гору над реальним. Ще якось можна зрозуміти пенсіонерів, які стають фанатами політичного задзеркалля. У більшості із них пенсії достатні для того, щоб вижити, але замалі, щоб подорожувати по світу і насолоджуватись життям. От і проводять вони години біля телевізора, мимоволі піддаючись зомбуванню. Та серед таких людей, на жаль, достатньо і зовсім молодих, здорових і начебто розумних людей. І вони, як манни небесної чекають приходу «помаранчевого» прем’єра, говорячи, що зараз все погано, все гине і руйнується, що ціни стрімк ... Читати далі »
Переглядів: 1206 | Додав: SENATOR | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Міністерство юстиції створило спеціальну рубрику на своєму відомчому сайті, де зібрано та систематизовано усі нормативно-правові акти, що регулюють питання організації та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як повідомив міністр юстиції Микола Оніщук, в рубриці зібрано акти Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Президента України та інші акти, що стосуються указаної події.

Міністр юстиції нагадав, що Міністерство юстиції залучено до реалізації першочергових заходів з організації та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012. Зокрема, Мін’юст надає центральним органам виконавчої влади експертну та консультативну допомогу у вказаних питаннях — забезпечує опрацювання проектів нормативно-правових актів та надає центральним органам виконавчої влади, що беруть участь у підготовці та проведенні в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, консультативну допомогу при здійсненні ними підготовки проек ... Читати далі »

Переглядів: 1294 | Додав: SENATOR | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Сьогодні більшість українських школярів позбавлені можливості отримувати весь арсенал знань з правознавства. Насамперед через те, що підручники, які зараз використовуються у школах, — застарілі. Про це на засіданні Рівненського прес-клубу розповіла менеджер зі зв’язків з громадськістю благодійного фонду «Правничі ініціативи» Дарина Зінчук.
За її словами, у таких підручниках не враховані зміни у законодавстві, а вчителі, у свою чергу, не мають належного доступу до оперативної інформації з правознавства. Окрім того, у більшості випадків педагоги, які викладають основи права у школах, не мають спеціальної фахової підготовки: в основному це історики або вчителі інших гуманітарних напрямків, а у найбільш «унікальних» випадках трапляється, що цей предмет покладений на плечі фізика.
Тому нині особливо актуальною проблемою стало питання розробки альтернативного інформаційного продукту для вчителів та учнів. На думку спеціалістів благодійного фонду «Правничі ініціативи», таким мож ... Читати далі »
Переглядів: 1519 | Додав: SENATOR | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Учебные метериалы Львов