Четвер, 25.04.2024, 16:20
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Правознавство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Ми працюєм уже :
Block title
Block content
Головна » 2010 » Лютий » 14 » ПАРАДОКСИ СЬОГОДЕННЯ
18:34
ПАРАДОКСИ СЬОГОДЕННЯ
Деяка частина земляків ще й до сьогоднішнього дня живе політичними пристрастями, люди продовжують перейматися проблемою справедливо чи ні пройшли вибори, яка коаліція в парламенті буде утворена. «Наведе Юля порядок!» - говорять одні, «Розвалить вона все, що не довалила», - стверджують інші, вважаючи, що альтернативи сьогоднішньому Прем’єру Януковича немає.
Цікаво спостерігати за такими людьми, в житті яких віртуальний телевізійно-газетно-інтернетний світ взяв гору над реальним. Ще якось можна зрозуміти пенсіонерів, які стають фанатами політичного задзеркалля. У більшості із них пенсії достатні для того, щоб вижити, але замалі, щоб подорожувати по світу і насолоджуватись життям. От і проводять вони години біля телевізора, мимоволі піддаючись зомбуванню. Та серед таких людей, на жаль, достатньо і зовсім молодих, здорових і начебто розумних людей. І вони, як манни небесної чекають приходу «помаранчевого» прем’єра, говорячи, що зараз все погано, все гине і руйнується, що ціни стрімко зростають і життя стало нестерпним. Так, ціни дійсно зростають. Але ж ті товари і послуги, не дивлячись ні на що купляються! А один знайомий фермер в розмові поскаржився, що продавши частину врожаю зараз не може купити автомобіль. Чому? Та тому, що їх в автосалонах не вистачає. Так добре це чи погано? Інший товариш, звичайний бульдозерист чотири місяці тому зважився на авантюру. Він маючи в кишені всього-на-всього 500 власних гривень взяв і придбав старенького «жигулика» вартістю 15 тисяч. Гроші на покупку чоловік позичив у друзів і родичів. І зараз вже їх віддав. Коли це було, щоб за кілька місяців звичайні «роботяги» заробляли на машину? Так що, Україна гине і розвалюється?
Звичайно, не можна стверджувати, що все у нас добре, все квітне і пахне. І багато людей дійсно ледве-ледве зводять кінця з кінцями. Але для того, щоб купляти машини, телевізори, холодильники, їздити на відпочинок і вчити дітей потрібно пахати, пахати і ще раз пахати. І жити реальним, а не віртуальним життям. До речі те, що відбувається навколо набагато цікавіше і красивіше аніж те, що в телевізорі.
А чи наведе порядок Юля? Можливо й наведе. Якщо зробить висновки із своїх помилок та «регіональських» прорахунків. Але особисто в руки ні вона, ні будь-хто інший нікому із рядових громадян грошей не дасть. Самому заробляти доведеться.
Переглядів: 1210 | Додав: SENATOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Учебные метериалы Львов