Вівторок, 16.04.2024, 21:40
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Правознавство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Ми працюєм уже :
Block title
Block content
Головна » 2011 » Липень » 7 » Табачник - русифікатор України
11:34
Табачник - русифікатор України


Сьогодні я хочу написати про міністра освіти Табачника.
В цьому матеріалі я висловлю свою суб'єктивну думку , що до цієї неординарної особи.
Для того , щоб говорити про людину потрібно заглянути в її душу , зрозуміти її психологію , манеру поведінки. За його вчинками можу назвати його ідеологічним комуністом та українофобом . Мене вражає той факт наскільки людина може бути "радянізована" . Чого варте лише останнє зменшення годин української мови , про яке говорить газета "Український тиждень" :

За інформацією центру, у нових типових планах збільшено кількість предметів за рахунок нових, таких як «Природознавство», «Я у світі» замість «Я і Україна», «Сходинки до інформатики».

Крім того, у навчальних планах змінено тривалість вивчення окремих предметів. Так, збільшено кількість годин на вивчення природознавчої складової, на вивчення іноземних мов, яка відтепер, як і в спеціалізованих школах, вивчатиметься з 1-го класу.

Думаю нашому президенту варто дослухатися до рекомендації Freedom House звільнити Табачника . Ні для кого не секрет , що Янукович прагне збільшити свій рейтинг і так би мовити "об'єднати Україну " , але тоді чому він не помічає протесту західних областей ? Львів – Призначення Дмитра Табачника міністром освіти й науки викликало протест у Львові і Тернополі. Львів’яни розпочали збір підписів за звільнення Табачника з посади, а тернопільські молодіжні організації оголосили всеукраїнську акцію з такою ж вимогою.

Вчора почув розмову двох людей , які обговорювали реформи освіти в Україні і прозвучала така фраза "Навіщо нам та незалежність ,якщо немає власної мови та культури" . Люди схаменіться , ми українці , досить говорити украйонсько - росьойським суржиком . Це ж смішно із сторони подивитися . Якби ж , то ви розмовляли вже чистою російською , тоді вже говоріть , якщо вам вже ніяк не подобається рідна мова. Варто тільки подивитися на Азарова як він "разбалаківає" і приходить зразу думка , що в забитій податками Хацапетівці краще люди розмовляють .

І на десерт заяви Табачника на захист Сталіна , а саме встановлення пам'ятників цитую :

Дмитро Табачник заявляє, що влада не повинна нав’язувати місцевим громадам, кому їм за свої гроші ставити пам’ятники в регіонах. «Ми не маємо права і не повинні, заради громадянської злагоди, забороняти людям поклонятися будь-яким ідеологічним канонам, але повинні присікати будь-які спроби нав’язати ці канони іншим», – сказав він.

«Наші опоненти можуть скільки завгодно відчувати несправедливість встановлення пам’ятника Сталіну комуністами Запоріжжя, але поки вони продовжують за кошти державного бюджету будувати пам’ятники, що ображають почуття двох третин населення країни, саме тому, думаю, не мають права навчати інших, кому слід поклонятися», – зазначив міністр.

«Я думаю, що пам’ятник Сталіну у Львові має право будувати місцева громада, якщо вона захоче цього. Точно так, як в Луганську і в Полтаві місцева громада може будувати пам’ятник за свої гроші, кому вона захоче», – заявив він. «Сумувати можна безкоштовно, а все інше – в тому числі і пробувати освоювати свою ідеологію за державні гроші – це від лукавого», – вважає Табачник.

Нагадаємо, пізно увечері 31 грудня 2010 року був підірваний пам’ятник Сталіну в Запоріжжі, встановлений на території обкому КПУ. Порушено кримінальну справу.

 

Переглядів: 3111 | Додав: nazar | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Учебные метериалы Львов